GRATIS EVENT! – Age Of Truth TV film fremvisning af Rosa Koire interviewet “Secrets Behind U.N. AGENDA 21 & GLOBAL SUSTAINABILITY”

MELD TIL I EVENTEN HERUNDER!:
https://www.facebook.com/events/1398650547024068/?ref=4
________________________
Så er AGE OF TRUTH TV klar med endnu en øjenåbnene, usædvanlig og uforglemmelig oplysningsaften for ALLE interesserede – og igen med FRI ENTRÉ !!!

Her kommer optakten til den kommende Open Mind Conference i Danmark, hvor både AOT TV og OMC teams vil være samlet til film-premieren på ROSA KOIRE film-interviewet:

“Secrets Behind U.N. AGENDA 21 & Global Sustainability”

Onsdag d. 20 august 2014 kl. 19.00 er datoen hvor næste AGE OF TRUTH TV produktion bliver præsenteret i biografform på det store lærred, foran publikum, hvor der vil være live-debat med nogle spændende debattører og publikum bagefter filmen.

Denne aften vil berøre velkendte emner fra en helt ny øjenåbnende vinkel for alle der er intresseret i politik, samfundsstruktur, magtelitere tiltag, global opvarmning, hemmelige dagsordener, terrorisme, menneskers helbred, genetisk manipuleret mad og boligforhold, for at nævne nogle af de emner der indgår under afdækingen af begrebet U.N. Agenda 21, som den spændende amerikanske forfatterinde, foredragsholder og forsker, Rosa Koire, fra Post Sustainability Institute, er en af verdens mest promenente talere omkring.

I filmen “Secrets Behind U.N. AGENDA 21 & Global Sustainability” forklarer Rosa Koire detaljeret og dynamisk hvad U.N. Agenda 21 faktisk er for en magtelitær plan, og bliver udspurgt dydbeborende, men også kritisk, af Age Of Truth TV intervieweren Lucas Alexander, der også vil være vært for selve arrangementet og debatten efter filmen.

Interviewet er filmet på Open Mind Conference 2013 af Age Of Truth TV, og på denne aften d. 20 aug. 2014 vil det være muligt at købe særlige tilbudsbilletter til dette års kommende Open Mind Conference, der vil finde sted d. 20 – 21 september 2014 i Kedelhallen i København.
Kom glad – alle er velkomne

Kom i god tid – DØRENE ÅBNER kl. 18.00
FRI ENTRÉ !!! Først til mølle princippet.
Onsdag d. 20 august 2014
kl. 19.00
PH Caféen
Halmtorvet 9
1700 København V.

HVAD ER UNITED NATIONS Agenda 21?

U.N. Agenda 21/Sustainable Development er en handlingsplan implementeret over hele verden til formål for at kontrollere al jord, alt vand, alle mineraler, alle planter, alle dyr, alt byggeri, alle produktionsmidler, al energi, al uddannelse, alle oplysninger, og alle mennesker i verden.
Primært OVERVÅGNING OG KONTROL.

En strukturplan iværksat af samme politiske og financielle magtselite der har iværksat målet at indføre en Ny Verdensorden (NEW WORLD ORDER), også betegnet som en totalitær overordnet verdensregering.

I betragtning af at reglerne og formålet med U.N. (på dansk: FN) Agenda 21 er vævet ind i alle de generelle planer for byer og lokale amter, er det vigtigt for folk at få indsigt i, hvor disse regler kommer fra. Imens mange mennesker støtter FN for deres `fredsskabende indsats´, ved meget få, at FN har indført specifikke og strikse regler for arealanvendelse, som de forventer at se implementeret i hver by, amt, stat og nation. Den særlige plan kaldes FN´s Agenda 21 for bæredygtig udvikling, der har sit udgangspunkt i kommunitarisme.

På nuværende tidspunkt, har de fleste mennesker nok hørt om bæredygtig udvikling, men de fleste er stort set uvidende om Agenda 21.

I en nøddeskal, handler planen for regeringer om at tage kontrol over al arealanvendelse og ikke efterlade nogle beslutningsprocesser i hænderne på private grundejere. Det antages, at folk ikke er gode forvaltere af deres egen jord og landområder, og at regeringen vil kunne gøre et bedre stykke arbejde, hvis de er i fuld kontrol over alle arealer.

Individuelle rettigheder i almindelighed skal gives op for de instanser som er fastlagt af den styrende regering. Desuden er planen at folk bør fratages deres jord og flytte ind i bebyggelser og boligkomplekser, eller “øer” i menneskelig beboelse tæt på jobcentre og transport.

Et andet program, kaldet Wildlands Project, præciserer hvordan det meste af jorden gerne skal afsættes til f.eks dyr og hvad der er formuleret som “non-humans”.

FN Agenda 21 beskriver bla. amerikanernes velstand som et stort problem, som skal rettes og formindskes. Planen opfordrer til at sænke levestandarden for befolkningsgrupper over hele verden, så folk i fattige lande kan få mere end de har, som en officiel forklaring på en omfordeling af velstanden.

Agenda 21-reglerne datéres tilbage til 1970´erne, men de blev endeligt iværksat i 1992 på verdenstopmødet i Rio de Janeiro, da præsident George H.W. Bush underskrev planen. Præsident Clinton underskrev den senere og fortsatte programmet i USA. Agenda 21 er betegnet under begrebet “soft law” og skal derfor ikke til afstemning i Kongressen. En ikke-statslig organisation kaldet “Det Internationale Råd for Lokale miljøinitiativer ICLEI”, har til opgave at udføre de mål der er sat med Agenda 21, som også kan beskrives som en totalitær plan, der fratager flere mennesker deres individuelle rettigheder.

Over 600 byer i USA har implanteret planen allerede, ligesledes i hele Europa, og antallet er stigende.
Omkostningerne betales i hvert land af skatteyderne.

ROSA KOIRE : Hvem er Rosa Koire?

Rosa Koire er en amerikansk forfatter, forsker og juridisk taksator af erhvervsejendomme med speciale i ekspropriationsret og værdiansættelse. Tidligere Distrikts Chef for California Department of Transportation. Hendes 28-årige karriere med støtte i retssager omkring arealanvendelse, kulminerede i at eksponere og synliggøre virkningerne af bæredygtig udvikling på privat ejendomsret og stramningerne omkring individuel frihed, som følge af U.N. Agenda 21 planen.

I 2005 blev hun valgt af borgernes tilsynsudvalg i Santa Rosa, det nordlige Californien, til at gennemgå et foreslået 1.300 hektar ombygnings projekt, hvor 10.000 mennesker bor og arbejder. Hendes forskning i de dokumenter, der begrunder planerne, førte hende og partneren Kay Tokerud, på sporet af hvad U.N. Agenda 21 faktisk handler om, og det fik Rosa Koire til at udfordre det, efter hendes mening, løgnagtige grundlag for den enorme Gateways Sanering Project.

Igennem sin forskning fandt hun, at mange af midlerne der bruges til gennemførelse af den lokale FN Agenda 21/Sustainable Developement, kommer gennem omdirigering af ejendomsskatter til sanerings agenturer.

Hendes arbejde i at give oplysninger og informere samfundet om hvad FN Agenda 21 i virkeligheden er, har spredt sig på tværs af nationen og over hele verden. Dette sker samtidig med at flere og flere mennesker bliver opmærksomme på de øgede restriktioner på deres ejendomsret, og de metoder, der anvendes til at gennemføre social engineering.

Hendes hjemmeside tilbyder uddybende information: www.DemocratsAgainstUNAgenda21.com

I 2010 grundlagde Rosa Koire og hendes partner, non-profit organisationen “The Post Sustainability Institute”. Rosa holder foredrag og giver interviews over hele verden omkring U.N. Agenda 21, og er forfatter til bogen “BEHIND THE GREEN MASK: UN Agenda 21″.

Rosa Koire, ASA
California Certified General Real Estate Appraiser
Accredited Senior Appraiser, American Society of Appraisers
District Branch Chief, California Department of Transportation
Bachelor of Arts, English, UCLA, 1982
—————————————-
Filmen er produceret af AGE OF TRUTH TV
© http://ageoftruth.dk/

Kh,

Age Of Truth TV teamet

Leave a Reply